Ei-inhimillinen saareke on yksi Todellisuuden tutkimuskeskuksen viidestä saarekkeesta vuosina 2016-2017. Saareke lähestyy ei-inhimillisiä olentoja potentiaalisina esityksen tekijöinä: sen puitteissa tehtävä esityksellinen työskentely tapahtuu paitsi yhteistyössä heidän kanssaan myös mahdollisimman paljolti heidän ehdoillaan. Työskentely koostuu jatkuvasta esityksellisestä tutkimuksesta ja tutkimuksen pohjalta toteutettavista, ihmisyleisölle avoimista esityksellisistä tapahtumista.

Syksyn viimeisessä tapahtumassa lähestymme kirjoitettua ja puhuttua kieltä osin ei-inhimillisenä esityksenä. Hahmottelemme ja kokeilemme kirjoittamisen ja puhumisen tapoja, joiden myötä voimme muodostaa erilaisia suhteita tähän esitykseen. Miten ja missä tilanteissa kielen ei-inhimillisyys esiintyy? Miten asetumme osaksi tätä esitystä ollessamme kielen kanssa tekemisissä? Minkälaista on ei-inhimillinen puhuminen tai kirjoittaminen?

Tapahtuma järjestetään osoitteessa Hernesaarenkatu 15. Tapaamme klo 12 kadulla porttikongin edessä, josta siirrymme sisätiloihin. Otathan mukaasi tietokoneen, mikäli haluat kirjoittaa sillä paperin ja kynän sijaan.

Tapahtumaan on mahdollista osallistua osin myös etänä. Luomme etäosallistumista varten linkin, jonka ilmoitamme lähempänä tapahtumaa.

Tapahtuma on ilmainen ja kaikille avoin. HUOM! Mikäli olet allerginen kissoille, suosittelemme etäosallistumista.