Ei-inhimillinen saareke on kaksivuotinen esitystaiteellinen tutkimusprojekti, jossa ei-inhimillisiä olentoja lähestytään potentiaalisina esityksen tekijöinä, ja jossa työskentely tapahtuu paitsi yhteistyössä heidän kanssaan myös mahdollisimman paljolti heidän ehdoillaan. Työskentely koostuu jatkuvasta esityksellisestä tutkimuksesta ja tutkimuksen pohjalta toteutettavista, ihmisyleisölle avoimista esityksistä.

Saareke kokoontuu kerran kuukaudessa jakamaan tutkimuksen yhteydessä esiin nousevia kysymyksiä ja löydöksiä. Jakaminen tapahtuu pienimuotoisten esitysten, harjoitteiden ja keskusteluiden muodossa. Kokoontumiset ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. 

Ensimmäinen kokoontuminen järjestetään 14.2. klo 12-17. Kokoonnumme Luonnontieteellisessä museossa, os. Pohjoinen Rautatiekatu 13.

Tervetuloa!