• HAM-kulma, Tennispalatsi (map)
  • 8 Eteläinen Rautatiekatu
  • Helsinki, 00100
  • Finland

Lämpimästi tervetuloa viettämään Työ 5.0 - LEIPÄ -esityksen avajaisia HAM-kulmaan, Tennispalatsiin klo 17-22.

Muina päivinä leipomo on auki (13.10.-23.12.): Ke klo 11-19 / To klo 10-13 / Pe klo 15-19 / La klo 12-16

Työ 5.0 – LEIPÄ on esitys, joka toteutetaan leipomalla ruisleipää. Se on leipomo, joka on auki Helsingin taidemuseon HAM-kulmassa Helsingin Tennispalatsissa vuoden viimeisen kvartaalin aikana. Se on keskustelupaikka, työpaja ja live-installaatio.

Työ 5.0 - LEIPÄ opettaa leipomisen salat: taikinan valmistamisen, kohotuksen, paiston. Ennen kaikkea pysähdytään aistimaan mikä on leipäjuuren tunnelma kunakin päivänä, että esityksen lopputulos – leipä – olisi paras mahdollinen. Valmiit leivät syödään tai lahjoitetaan. Leipomiseen voi osallistua joko katsojana, keskustelijana ja/tai leipojana. Leipomiseen osallistuneet saavat leipomansa leivän mukaansa.

Työ 5.0 - LEIPÄ...


Keskustelee: Joka lauantai kutsumme vaihtuvan vieraan leipomaan ja keskustelemaan kanssamme työstä ja sen tulevaisuudesta. 


Työpajailee: Torstai-aamuisin otamme vastaan varauksia erilaisille koululaisryhmille (11-vuotiaista ylöspäin), max. 12 hlöä kerrallaan.


Lahjoittaa: Kerran viikossa Leipälähetti yllättää tuoreella leivällä hyvän työn tekijän tai hyvän työntekijän, jonka Lauantai-vieras on valinnut. Leipomon tuottamat ylimääräiset leivät lahjoitetaan ruokajakeluun.

Esittää.

JOKAINEN LEIPÄ ON MANIFESTI MERKITYKSELLISEMMÄN TYÖN PUOLESTA!