• HAM-kulma, Tennispalatsi (map)
  • 8 Eteläinen Rautatiekatu
  • Helsinki, 00100
  • Finland

Leipomo on auki (13.10.-23.12.2017): Ke klo 11-19 / To klo 10-13 (HUOM! TORSTAIT LOPPUUNVARATTUJA) / Pe klo 15-19 / La klo 12-16

 

Työ 5.0 – LEIPÄ on esitys, joka toteutetaan leipomalla ruisleipää. Se on leipomo, joka on auki Helsingin taidemuseon HAM-kulmassa Helsingin Tennispalatsissa vuoden viimeisen kvartaalin aikana. Se on keskustelupaikka, työpaja ja live-installaatio.

 

Työ 5.0 - LEIPÄ opettaa leipomisen salat: taikinan valmistamisen, kohotuksen, paiston. Ennen kaikkea pysähdytään aistimaan mikä on leipäjuuren tunnelma kunakin päivänä, että esityksen lopputulos – leipä – olisi paras mahdollinen. Valmiit leivät syödään tai lahjoitetaan. Leipomiseen voi osallistua joko katsojana, keskustelijana ja/tai leipojana. Leipomiseen osallistuneet saavat leipomansa leivän mukaansa.

 

Työ 5.0 - LEIPÄ...


Keskustelee: Joka lauantai kutsumme vaihtuvan vieraan leipomaan ja keskustelemaan kanssamme työstä ja sen tulevaisuudesta. 


Työpajailee: Torstai-aamuisin otamme vastaan varauksia erilaisille koululaisryhmille (11-vuotiaista ylöspäin), max. 12 hlöä kerrallaan.


Lahjoittaa: Kerran viikossa Leipälähetti yllättää tuoreella leivällä hyvän työn tekijän tai hyvän työntekijän, jonka Lauantai-vieras on valinnut. Leipomon tuottamat ylimääräiset leivät lahjoitetaan ruokajakeluun.

 

Esittää.

 

JOKAINEN LEIPÄ ON MANIFESTI MERKITYKSELLISEMMÄN TYÖN PUOLESTA!