• Kallion uimahalli (map)
  • 25 Helsinginkatu
  • Helsinki, 00101
  • Finland

Todellisuuden tutkimuskeskuksen mysteerinäytelmä "Platonin Valtio" hakee teatterin paikkaa nykypoliksessa. Se ottaa Kallion kaupunginosan näyttämökseen ja antaa yleisön kuvitella itsestään yhteisön, joka asuttaa tuon näyttämön. Antiikissa teatteriin meneminen oli kansalaisvelvollisuus – voisiko se olla sitä yhä? Nykytaiteen kehykseen heitetty Valtio arvioi sitä, mitä hyvyys merkitsee meille ja miten olisimme hyviä yhdessä. Ehdotamme pyrkimystä hyvään yhteiskunnan ensimmäiseksi periaatteeksi.

Pe 25.8. klo 21.15 Kallion uimahalli, Helsinginkatu 25
Näytös II – PHYSIS

Me synnymme kehoista, jaamme yhteiset tilamme muiden kehojen kanssa ja käymme jatkuvaa neuvottelua niiden välisistä rajoista. Toisessa näytöksessä syvennymme siihen, miten olla yhdessä kehoina.

ESITYS ON LOPPUUNMYYTY!