• Paavalin kirkko (map)
  • 5 Sammatintie
  • Helsinki, 00101
  • Finland

Todellisuuden tutkimuskeskuksen mysteerinäytelmä "Platonin Valtio" hakee teatterin paikkaa nykypoliksessa. Se ottaa Kallion kaupunginosan näyttämökseen ja antaa yleisön kuvitella itsestään yhteisön, joka asuttaa tuon näyttämön. Antiikissa teatteriin meneminen oli kansalaisvelvollisuus – voisiko se olla sitä yhä? Nykytaiteen kehykseen heitetty Valtio arvioi sitä, mitä hyvyys merkitsee meille ja miten olisimme hyviä yhdessä. Ehdotamme pyrkimystä hyvään yhteiskunnan ensimmäiseksi periaatteeksi.

La 26.8. klo 15.30 Paavalin kirkko

NÄYTÖS III PNEUMA

Niin ihmiset kuin yhteiskunnatkin ovat aina etsineet suhdettaan itseään suurempaan. Kolmannessa näytöksessä kuuntelemme sitä, miten olla yhtä henkeä.

ESITYS ON LOPPUUNMYYTY!