• Valtimonteatteri (map)
  • 22 Aleksis Kiven katu
  • Helsinki, 00101
  • Finland

Todellisuuden tutkimuskeskuksen mysteerinäytelmä "Platonin Valtio" hakee teatterin paikkaa nykypoliksessa. Se ottaa Kallion kaupunginosan näyttämökseen ja antaa yleisön kuvitella itsestään yhteisön, joka asuttaa tuon näyttämön. Antiikissa teatteriin meneminen oli kansalaisvelvollisuus – voisiko se olla sitä yhä? Nykytaiteen kehykseen heitetty Valtio arvioi sitä, mitä hyvyys merkitsee meille ja miten olisimme hyviä yhdessä. Ehdotamme pyrkimystä hyvään yhteiskunnan ensimmäiseksi periaatteeksi.

Ti 29.8. klo 19 Valtimonteatteri
Näytös V POLITEIA

Viidennessä näytöksessä kansan edustajat astuvat teatteriin ja ottavat sen käyttöön politiikan areenana. He saavat vallan avaimet ja antavat näyttämölle ja katsomolle sen merkityksen, joka niille tässä ja nyt kuuluu.

ESITYS ON LOPPUUNMYYTY!