SexLab Xavante-heimon vieraana

Comment

SexLab Xavante-heimon vieraana

SexLab -työryhmän Eero-Tapio Vuori ja Jani-Petteri Olkkonen vierailivat helmikuussa Xavante-heimon vieraana, Mato Grossossa (Brasilia). Vierailu toteutettiin yhteistyössä Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun ja Mato Grosson Escola de Teatron opiskelijoiden kanssa kanssa. Ryhmä tutustui paikan päällä heimon rituaaliperinteeseen ja teki myös yhdessä oman rituaalin heimon kanssa.

Comment

SexLab Cuiabassa

Comment

SexLab Cuiabassa

SexLab -työryhmän Eero-Tapio Vuori ja Jani-Petteri Olkkonen vierailivat helmikuussa Cuiabassa, Mato Grossossa (Brasilia). Heidän johdollaan toteutettiin viikon rituaaliteatteri-työpaja yhteistyössä Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun ja Mato Grosson Escola de Teatron kanssa. Työpaja huipentui koko illan rituaaliin Chapada dos Guimarãesin luonnonpuiston uumenissa, vesiputousluolalla.

Comment

SexLab São Paulossa

Comment

SexLab São Paulossa

SexLab -työryhmän Eero-Tapio Vuori ja Jani-Petteri Olkkonen vierailivat helmikuussa São Paulossa (Brasilia). He opettivat paikan päällä rituaaliteatteri-työpajan yhteistyössä Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun ja São Paulon Escola de Teatron kanssa. Työpaja huipentui koko illan rituaalistiseen esityskokonaisuuteen Galleria Fidalgossa.

Comment

Ei-inhimillisen esityksen aika ja rajaus

Comment

Ei-inhimillisen esityksen aika ja rajaus

Minkälaisia muutoksia, dramaturgioita ja vaihteluita ei-inhimillisten olentojen esityksissä on tai voi olla? Voimmeko tietää tai havaita ei-inhimillisten esitysten kestoa? Vai onko kenties niin, että ei-inhimillisten esitysten kestot ovat jotain inhimillisen käsitys- ja havaintokyvyn ulottumattomissa olevaa? Entä miten ei-inhimilliset esitykset rajautuvat? Tarkoittaako esimerkiksi jonkin alueen raivaaminen työmaan tieltä tuolla alueella olleiden ja kasvaneiden ei-inhimillisten olentojen esityksen loppua vai onko ele vai muutos esityksen sisässä?

Comment