(in English below)

Avoin kutsu.

Lauantaina 13.5.2017 Helsingin keskustan jalkakäytävillä kontataan tulevaisuuden sukupolvien puolesta klo 13-14.

Mitä tulevaisuuden sukupolvet tarvitsevat meiltä juuri nyt? He tarvitsevat uusiutuvan energian käyttöä, maapallon resurssien tasapuolista jakamista, sivistystä ja solidaarisuutta kaikkien elämänmuotojen selviytymiseksi ja kukoistamiseksi. Tulevaisuuden sukupolvet tarvitsevat meiltä ajattelua ja toimintaa, joka ulottuu omien tarpeiden tyydyttämisen tuolle puolen. Ja he tarvitsevat sitä meiltä nyt.

Tämän vuoksi me konttaamme.

Laskeudumme kontillemme kello 13 Kolmen sepän patsaalla. Konttaamme Aleksanterinkatua pitkin Senaatintorille. Siellä tervehdimme Helsingin Yliopiston päärakennusta, Tuomiokirkon portaita ja Valtioneuvoston linnaa. Kenties joku kyseisistä instituutioista osallistuu konttaukseen tai kannustaa meitä. Tämän jälkeen teemme vielä lenkin tervehtien Ritarihuonetta, Presidentinlinnaa, Korkeinta oikeutta ja Ruotsin suurlähetystöä. Konttaus päättyy noin klo 14 Helsingin kaupungin tervehdykseen kaupungintalon Virka-galleriassa.

Ilmoittautumiset ja mahdolliset kysymykset: weonallfours(at)gmail.com tai Facebook

Voit myös vain liittyä konttaavaan ryhmäämme mistä tahansa reitin varrelta ja nousta takaisin kahdelle jalalle, kun siltä tuntuu. Polvisuojien lisäksi suosittelemme konttaajille housuja ja käsineitä, jotka voi huoletta painaa jalkakäytävien kiveyksiin.

Kontallaan tulevaisuuden sukupolvien puolesta –tapahtuman järjestäjinä toimivat Tuomas Tulikorpi, Janne Saarakkala sekä Todellisuuden Tutkimuskeskus. Yhteistyössä mukana Maan ystävät, Luonto-Liitto, Dodo ry...

valokuvat/photos: Jörn J. Burmester, Anssi Pirttineva, 2007

ON ALL FOURS FOR FUTURE GENERATIONS

Open invitation.

On sidewalks in the heart of Helsinki we crawl on all fours for future generations on Saturday 13th of May from 1pm to 2pm.

What do future generations need from us right now?

In order to survive and thrive they need renewable energy, equal share of resources, education and solidarity that encompasses all lifeforms. And they need it urgently.

For these reasons we are on all fours.

We fall on our hands and knees at 1pm at Three Smiths Statue and crawl through Aleksanterinkatu Street to Senate Square. There we greet the main building of University of Helsinki, Helsinki Cathedral and Government Palace. Perhaps someone from these institutions will join us or cheer us on. Then we make a round trip to greet The House of Nobility, Presidential Palace, Supreme Court and Embassy of Sweden. The journey ends in Virka-galleria in City Hall where Helsinki City representative will greet us.

Sign up or ask more: weonallfours(at)gmail.com or Facebook

Or you can also just join us at any point of the route and stop when ever you feel like it. Besides kneepads we recommend crawlers to wear trousers and gloves that can get dirty and torn.

On All Fours For Future Generations is arranged by Tuomas Tulikorpi, Janne Saarakkala and Reality Research Center in cooperation with Friends of the Earth Finland, The Finnish Nature League, Dodo...

 

 

Comment