Eroksen ja Psykhen temppeli on kahdelle katsojalle tarkoitettu rituaaliteos ja kokemuksellinen mysteerinäytelmä ruumiillisen rakkauden (Eros - Έρωτα) ja sielun (Psykhe - Ψυχή) pyhästä liitosta. Initiaatioriitin rakennetta noudattava rituaaliteos sopii parhaiten pariskunnille, rakastavaisille, salarakkaille tai ihmisille joiden välillä on mahdollisesti voimakas eroottinen lataus. Mysteerinäytelmä valjastaa katsojien välisen eroottisen energian, kosketuksen ja toisen läsnäololle antautumisen maagis-taiteelliseen operaatioon, jonka tarkoituksena on oman sisäisen tahdon voimistaminen ja sakraalin voiman herättäminen.

Esityspaikka: Esitystaiteen keskus, Todellisuuden tutkimuskeskus, Suvilahti

Esityspäivät: la 13.5 klo 15, klo 18 ja klo 21, sekä su 14.5 klo 15 ja klo 18

Teos on kestoltaan 1-3 tuntia

Teoksen suunnittelu ja toteutus: Hannele Kirjavainen, Jani-Petteri Olkkonen ja Eero-Tapio Vuori

Comment