yhteiskuva_small.jpg

Näkymatka / Vision Quest 5.-6.9.2015 ja 12.-13.9.2015 klo 19-15 Johdatus / Guidance 3.-4.10.2015 ja10.-11.10.2015 klo 17-12

Näkymatka on yön yli kestävä esitys, jossa haetaan arkaaisen rituaalin muodossa näkyä pimeästä metsästä. Näkymatka herkistää katsojan kokemaan yön, metsän ja sen kaikki olennot ja voimat, sekä oman ruumiinsa ja tajuntansa, syvemmällä tavalla. Näkymatka koostuu rituaalisesta valmistautumisesta, yksin metsässä olemisesta, paluurituaalista ja palautumisesta.

Esitys tapahtuu Karstussa, Kettukallion metsissä. Yö ollaan metsässä, joten matkalle on tärkeää varata tarpeeksi lämmintä vaatetta (on myös mahdollista valita alkuperäiskansa-versio, jolloin metsässä ollaan ilman vaatteita).  Yöpymistä varten tarvitset makuupussin. Tarjoamme esityksen aikana kasvisruokaa (aamupalaa), saunan, mahdollisuuden levätä sisätiloissa metsässä olon jälkeen sekä halukkaille nuotiolla makkaraa. Lipun hintaan sisältyy kuljetus. Työryhmä: Jani-Petteri Olkkonen, Eero-Tapio Vuori.

***

Johdatus on yön yli kestävä esitys, joka kutsuu Sinut ei-inhimillisen tiedon ja ohjauksen piiriin. Se lähestyy toislajisia olentoja, kuten eläimiä, kasveja, taivaankappaleita ja henkiä, oppaina ja johdattajina, jotka voivat näyttää meille tietä ja avata meille uusia tasoja ja näkymiä suhteessa omaan elämäämme ja olemassaoloomme. 

Esitys koostuu viidestä eri askeleesta, joiden kautta voit virittyä ei-inhimillisten olentojen maailmaan, herkistyä kuuntelemaan niiden viestejä sekä vastaanottaa niiden ohjausta. Askeleet ovat kaikille katsojille samat, mutta jokaisen sisäinen matka tulee olemaan erilainen. 

Esitys tapahtuu Kattilassa, Nuuksion Kansallispuistossa, jonne osallistujat saapuvat omatoimisesti. Tulemme olemaan ulkona suuren osan ajasta, joten matkalle on tärkeää varata tarpeeksi lämmintä vaatetta; yöpymistä varten tarvitset lisäksi makuupussin ja makuualustan. Yövymme telttamajoituksessa. Tarjoamme esityksen aikana kasvisruokaa, iltapalaa ja aamupalaa. Työryhmä: Anniina Ala-Ruona, Saara Hannula, Gesa Piper. 

***

Sekä Johdatus että Näkymatka ovat matkamuotoisia, metsään sijoittuvia esityksiä, joissa keskitytään katsojan sisäiseen maailmaan, sekä herkistytään ja avaudutaan ei-inhimillisen viesteille. Olennaisin ero näiden matkojen välillä on, että Johdatus hakee yhteyttä ei-inhimilliseen kokemusesityksen kehyksessä ja Näkymatka rituaalin ja shamanistisen työskentelyn kautta.

Näkymatka / Vision Quest

5.-6.9.2015 klo 19-15

12.-13.9.2015 klo 19-15

Kuljetukset Esitystaiteen keskukselta (Suvilahti, Helsinki) Karstuaan lähtöpäivänä klo 19 ja paluu samaan paikkaan seuraavana päivänä klo 15.

5 katsojaa / esitys, lipun hinta 75€ (sisältää kuljetuksen, majoituksen, ruokailun ja saunan)

***

Johdatus / Guidance

3.-4.10.2015 klo 17-12

9.-10.10.2015 klo 17-12

Katsojat saapuvat Nuuksioon omatoimisesti klo 16-17 välillä esityspäivänä. Esitys päättyy klo 12 seuraavana päivänä.

10 katsojaa / esitys, lipun hinta 30€ (normaali), 20€ (opiskelijat, työttömät, sivarit ja varusmiehet).

Lipun hintaan sisältyy majoitus ja ruokailu.

Liput TTK shopista.

Molemmat kokemusesitykset voi myös ostaa pakettihintaan 80€.