kerjaaminen.jpg

Esitykset: 5.-31.1.2004 Universum Betania-talon pienessä salissa Työryhmä:

Dramaturgia ja ohjaus: Katariina Numminen Näyttelijät: Niina Hosiasluoma, Mika Piispa, Kolina Seppälä, Petri Taipale ja Tuire Tuomisto Valosuunnittelu: Max Wikström Tuotanto ja ohjausassistentti: Susanna Kuparinen

Aikuisten iltasatu Kerjääminen kielletty on rakkausaiheinen teatteriesitys. Se kertoo aikuisten leikeistä ja viheliäisestä tavasta rakastaa. Halusta, pettämisestä, jättämisestä.

Kerjääminen kielletty käsittelee toisen nielemistä ja ahmituksi tulemista. Nälkää joka ei lähde syömällä. Esitys sisältää himoa, pelkoa, teräviä kulmahampaita, hidasta viettelyä, nopeita hyökkäyksiä ja naurua.

Esityksessä yhdistetään fyysistä teatteria ja draamallisia kohtauksia, se on intiimiä pelkistettyä huoneteatteria: viisi näyttelijää ja vain kaksikymmentäviisi katsomopaikkaa Universumin Betania-salin pienellä puolella.

Esitys tehdään yhteistyössä Viipurin taiteellisen teatterin kanssa. Se on helsinkiläinen teatteriryhmä, jonka ensimmäinen työ oli Dibbuk-kuolleet puhuvat Ateneum-salissa syksyllä 2002.Universum 31.12.2003-30.1.2004.

Devised and directed by Katariina Numminen. Actors: Niina Hosiasluoma, Mika Piispa, Kolina Seppälä, Petri Taipale ja Tuire Tuomisto.

Beggin Forbidden was a performance about love as a game for grown-ups. A story about desire, cheating and leaving. How can you eat another person? The hunger that doesn't go away. It was a combination of physical theatre and drama.