image-4.jpeg

"it's a good night to see the monkeys"Kadulla kuultua

Aloitimme Lihan juhlasta. Päädymme lihan ja hengen liittoon, jossa liha on väkevä ja henki puhuttelee. Se representoituu eleettömyydessä, hyvin valituissa sanoissa ja katseissa. Kenelle tämä kaupunki kuuluu, millaista sitä on rakastaa?

URBANIA #3 on edennyt kenraaliharjoituspäivään. Sää on vaihteleva, lämmin, mutta satelee ajoittan. Cariocat tekivät selväksi, että mikäli sataa, esitykseen ei tule kukaan. Riolaiset pysyvät sadesäällä sisällä. Tästäkin tosin nousi vastakkaisia mielipiteitä, hyvin tyypilliseen tapaan täällä. Oma kokemus puoltaisi ensimmäistä mielipidettä: kaupunki tyhjenee kuin taikaiskusta ensimmäisten pisaroiden putoillessa.

Eilisessä harjoituksessa oli hiukan agressiivinen energia läsnä. Rio tarjoili erilaisia kontakteja kadulla, joista osa oli ikäviä. Ilta eskaloitui rannalla käsirysyyn harjoituksen jälkeen.

image-3

Keskustelimme taas turvallisuudesta esityksessä. En osannut pelätä, tilanne muistutti minkä tahansa kesäisen festarin normaalia tapahtumaa.

image_rio

Miten voi syventyä mihinkään 10 päivässä? Toisaalta, luonnosmaisesti, intuitiossa virraten löytyy jotain, myös jotain erityistä. Kun tietää, että aikaa ei ole, haukkoo suu auki, suodattaa, ja kun on läsnä, on todella läsnä.

"Salmonella is a disease of a rich people" Kadulla kuultua

image-5

MariaO, from Inland - country without the sun AKA country of death

Tunnelmia kadulta