tunteet
tunteet

Vuonna 2009 Todellisuuden tutkimuskeskus järjestää kuusi TUNNE - klubia ravintola Dubrovnikissa (Eerikinkatu 11). Jokaisella klubilla on oma teemansa ja tunteensa, niihin liittyviä esityksiä ja keskustelu, joihin pyydetään alustajiksi kiinnostavia tekijöitä eri aloilta. Tarjolla on myös vapaata oleskelua, dj ja ehtoisat klubiemännät. LOHTU 11.2.

lohtu6
lohtu6

Lieventää surua, pahaa mieltä, ikävää, sisäistä hätää ja huolta.

- Esityksiä - Puhetta - Akahiljane soittaa lohdullista musiikkia isoisänsä c-kaseteilta ja juttelee niitä näitä. - Vapaata oleskelua - Ehtoisat klubiemännät - Loppuillasta Akahiljane diskoilee dj:nä - Baari on auki!

NOSTALGIA 11.3.

Ikävöintiä, kaihoa, haikeutta ja menneen ihannointia.

nostalgia
nostalgia

- Esityksiä: mm. Kekkonen, Opetusnäytelmiä, Bingo - Puhetta - Hittimittari - Vapaata oleskelua - DJ Levy - Ehtoisat klubiemännät - Baari on auki!

VIHA 8.4.

Kun taide esittää vihaa (inhoa, antipatiaa ja vastenmielisyyttä), tuottaako se samalla maailmaan lisää vihaa vai puhdistaako se katsojan siitä?

viha
viha

- Voodoo-työpaja - Pellet Kerstin von Tjäreborg ja Diana A. La Pesu synkistelevät Viha-klubin punaisella sohvalla. Luvassa taikatemppuja ja painostava tunnelma. - Jeudi Kah & co: Vihaan miehiä - Esityksiä - Musiikkia - KeskusteluRIEMU 9.9.

old_bike
old_bike

Sydäntä paisuttavaa, raatamisesta väkevää ja huudoissa helähtelevää voimakasta iloa. Ilakointia, voiton tunnetta, pasuunoiden pauhausta, riehakasta remua, naurua ja raikuvaa rillumareita

- Umpikujan pojat: pieniä lauluja suurista suunnitelmista - Yllätysesityksiä - riemutila - DJ Levy - vapaata oleskelua HÄPEÄ 14.10.

Syyllisyyttä, hikeä, punastumista, sydämentykytystä, paniikkia, kelpaamattomuutta, huonommuutta, mitättömyyttä.

verguenza
verguenza

- Paneelikeskustelu: Taide ja Häpeä. - Eeva-Mari Haikala: Se on teidän asia - Eeva-Mari Haikala: Punainen tuoli ei liiku siitä - Niina Hosiasluoma & Minna Kivelä: Biologinen kello - zHOk! trio soittaa klezmeriä ja arabialaista musiikkia - Häpeänurkka - DJ - Vapaata oleskelua

RAKKAUS 11.11.

Philia, Agape, Eros, Amor.

rakkaus
rakkaus

- Eeva-Mari Haikala: What if you had a second change with the one that got away? (videoteos) - Janne Pellinen: Oodi kaipuulle - Pasi Nyman (Slap Sally Combo) esittää ralleja ja balladeja sydämenasioista - Paneelikeskustelu: Rakkaus ja taide. - DJ Levy soittaa rakkauslauluja. - Vapaata oleskelua - Baari on auki!