Kyllästyttääkö paha maailma? Ota askel kohti utopiaa: vieraile Museum of Goodwillin sivustolla ja suunnittele hyvä teko. MUSEUM OF GOODWILL Museum of Goodwill on projekti, johon kuuluu työpajoja, kohtaamisia ja osallistavia perfor­mansseja. Museon tavoitteena on toteuttaa eri­laisia hyviä tekoja ja dokumentoida teot elä­väksi virtuaaliseksi arkistoksi. Kohti hauskem­paa arkea: www.museumofgoodwill.com! Kuka tahansa voi osallistua mu­seon rakentamiseen: Suun­nittele ja toteuta yksinkertainen hyvä ja hauska teko. Dokumentoi se. Kir­joita teko ohjeistuksen muo­toon. Lähetä dokumenttisi (joka voi olla valokuva, lyhyt video, piir­ros, ääni –tai jotain muuta) ja yh­teystietosi osoitteeseen goodwill­museum@­gmail.com.

UTOOPPINEN VASTAANOTTO Utooppinen vastaanotto on Sinua varten; se vastaa kysymyksiisi Utooppisesta todellisuudesta ja etsii tarjonnastamme juuri sinulle sopivat käytännön sovellukset. Vastaanotosta voit tilata henkilökohtaisia utooppisia palveluita. Vastaanotto puhelimitse numerossa 0400 628 555 ma-ke klo 10-16. Sähköpostitse saat vastaanottoon yhteyden kirjoittamalla osoitteeseen utopia@todellisuus.fi.

KOHTAAMISEN AAMUTUNTI ti 23.10. klo 10-11.30 Kohtaamisen aamutunneilla tutkitaan arkkityyppisiä tilanteita, joissa ihmisten välinen yhteys syntyy eläimellisten vaistojen kautta. Meitä kaikkia on syötetty, me olemme tapelleet ja paritelleet. Nämä arkkityyppiset kokemukset asuvat syvällä meissä; ne nostavat esiin pelkoa, kiihkoa ja helpotusta. Kohtaamisen arkkityypeissä vaistonvarainen käyttäytyminen ja esityksellisen tilanteen etäisyys risteävät ja luovat tilan utooppiselle kanssakäymiselle. Tämän viikon aamutunnilla tutkimme Taistelemista. Tunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen; tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

RAKKAUDEN MYSTEERIT to 25.10. klo 12-13 Rakkauden mysteerit on esoteerinen koulu, jonka oppilaana voit antautua kauneuden kokemuksen opiskelulle. Koulun opetuksen lähtökohtana on Platonin dialogi Pidot ja siinä esitelty rakkauden filosofia. Opinnot jakautuvat kolmeen vaiheeseen. Ensimmäinen vaihe on Pöytä, sokraattiselle dialogille perustuva harjoite. Pöydän toistaminen on opintojen selkäranka; harjoite pitää tehdä useamman kerran ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä. Pöytä kestää tunnin ja se järjestetään joka torstai kello 12. Kunkin oppilaan ensimmäinen Pöytä tapahtuu Todellisuuden tutkimuskeskuksessa Suvilahdessa. Ilmoittautumiset osoitteeseen utopia@todellisuus.fi. LOPPUUNMYYTY viikolla 44.

ENSI VIIKOLLA: TOINEN ja METAFESTIVAALI kansainvälisellä Baltic Circle -teatterifestivaalilla Helsingissä. balticcircle.fiKyllästyttääkö paha maailma? Ota askel kohti utopiaa: vieraile Museum of Goodwillin sivustolla ja suunnittele hyvä teko.

MUSEUM OF GOODWILL Museum of Goodwill on projekti, johon kuuluu työpajoja, kohtaamisia ja osallistavia perfor­mansseja. Museon tavoitteena on toteuttaa eri­laisia hyviä tekoja ja dokumentoida teot elä­väksi virtuaaliseksi arkistoksi. Kohti hauskem­paa arkea: www.museumofgoodwill.com! Kuka tahansa voi osallistua mu­seon rakentamiseen: Suun­nittele ja toteuta yksinkertainen hyvä ja hauska teko. Dokumentoi se. Kir­joita teko ohjeistuksen muo­toon. Lähetä dokumenttisi (joka voi olla valokuva, lyhyt video, piir­ros, ääni –tai jotain muuta) ja yh­teystietosi osoitteeseen goodwill­museum@­gmail.com.

UTOOPPINEN VASTAANOTTO Utooppinen vastaanotto on Sinua varten; se vastaa kysymyksiisi Utooppisesta todellisuudesta ja etsii tarjonnastamme juuri sinulle sopivat käytännön sovellukset. Vastaanotosta voit tilata henkilökohtaisia utooppisia palveluita (ks. www.todellisuus.fi/utooppinen-todellisuus/utooppiset-palvelut/). Vastaanotto puhelimitse numerossa 0400 628 555 ma-ke klo 10-16. Sähköpostitse saat vastaanottoon yhteyden kirjoittamalla osoitteeseen utopia@todellisuus.fi.

KOHTAAMISEN AAMUTUNTI ti 23.10. klo 10-11.30 Kohtaamisen aamutunneilla tutkitaan arkkityyppisiä tilanteita, joissa ihmisten välinen yhteys syntyy eläimellisten vaistojen kautta. Meitä kaikkia on syötetty, me olemme tapelleet ja paritelleet. Nämä arkkityyppiset kokemukset asuvat syvällä meissä; ne nostavat esiin pelkoa, kiihkoa ja helpotusta. Kohtaamisen arkkityypeissä vaistonvarainen käyttäytyminen ja esityksellisen tilanteen etäisyys risteävät ja luovat tilan utooppiselle kanssakäymiselle. Tämän viikon aamutunnilla tutkimme Ruokkimista. Tunnille ei tarvitse ilmoittautua etukäteen; tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

RAKKAUDEN MYSTEERIT to 25.10. klo 12-13 Rakkauden mysteerit on esoteerinen koulu, jonka oppilaana voit antautua kauneuden kokemuksen opiskelulle. Koulun opetuksen lähtökohtana on Platonin dialogi Pidot ja siinä esitelty rakkauden filosofia. Opinnot jakautuvat kolmeen vaiheeseen. Ensimmäinen vaihe on Pöytä, sokraattiselle dialogille perustuva harjoite. Pöydän toistaminen on opintojen selkäranka; harjoite pitää tehdä useamman kerran ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä. Pöytä kestää tunnin ja se järjestetään joka torstai kello 12. Kunkin oppilaan ensimmäinen Pöytä tapahtuu Todellisuuden tutkimuskeskuksessa Suvilahdessa. Ilmoittautumiset osoitteeseen utopia@todellisuus.fi.

ENSI VIIKOLLA: TOINEN ja METAFESTIVAALI kansainvälisellä Baltic Circle -teatterifestivaalilla Helsingissä. balticcircle.fi